Evropa paket - Atlas 24h pomoć na putu

Evropa paket-pomoć na putevima Evrope

Asistencije koje su sadržane u EVROPA paketu Vam pružaju pomoć na teritoriji celokupne Evrope kroz partnerski program sa AWP Austria GmbH grupom.

Evropa paket važi za teritoriju Evrope, izuzev Srbije i vezan je za vozilo, te ga pored Vas, mogu koristiti i članovi uže porodice (supružnik, deca ili roditelji). Evropa paket pomoći na putu, sem šlepovanja, pruža mogućnost korišćenja i ostalih usluga.


2.990,00 din

2.690,00 dinEvropa paket limitiSPECIJALNA PONUDA - Uz Evropa paket kupite i Plavi paket i dodatno uštedite.

+

5.980,00 din

4.480,00 dinKoje usluge uključuje EVROPA PAKET?


Pomoć u inostranstvu

Pomoć na putu za putničke automobile do 3 tone ukupne težine. Paket važi za celu Evropu, bez Srbije.


Popravka ili šlepanje

Popravka na licu mesta ili šlepanje- organizacija i pokriće troškova do 250 €


Nastavak putovanja

Nastavak putovanja – organizacija i pokriće troškova do 500 €


Neograničen broj asistencija

Za razliku od Plavog i Mog paketa koji važe za jednu intervenciju godišnje, Evropa paket podrazumeva neograničen broj asistencija na godišnjem nivou.


Smeštaj

Smeštaj – organizacija i pokriće troškova (dva dana, 80 € po osobi).


Povratak vozila

Povratak vozila u zemlju (ako u roku od 5 dana vozilo ne može da se popravi) do 1000 €.
Najčešća pitanja & odgovori

Ukoliko ne nađete odgovor u spisku često postavljanih pitanja, postavite pitanje na kontakt stranici i očekujte brz odgovor.

Pozivom CALL CENTRA Atlas24h pomoć na putu na broj 069/667-667 koji je dostupan 24h svakog dana u godini. Call Centar će izvršiti proveru podataka u bazi Korisnika usluge, kao i pravo na pružanje usluga preko sledećih informacija koje će tražiti od lica koje je uputilo zahtev:
  • Broj ugovora i/ili broj kartice
  • Priroda kvara
  • Lokacija gde se desio kvar i gde vozilo treba da se preveze
  • Ime i prezime
  • Vozilo i registarske oznake
  • Broj putnika u vozilu
Usluga pomoći na putu se odnosi isključivo na putnička i laka tretna vozila koja ne prelaze ukupnu težinu od 3 tone bruto. Od pružanja ove usluge pomoći na putu, izuzeta su sva kombi vozila i vozila javnog prevoza
Korisnik usluge pomoći na putu dobija uslugu popravke vozila na licu mesta ili šlepanja, za neograničen broj slučajeva u toku godine bez obzira da li je u pitanju kvar ili nezgoda po svim uslovima i pravilima izvršioca usluge u zemlji pružanja usluge pomoći na putu.
Pomoć na putu važi na teritoriji Evrope (bez Srbije) i to u sledećim zemljama: Azerbejdžan, Albanija, Andora, Austrija, Belgija, Belorusija, Bosna i Hercegovina, Bugarska, Vatikan, Gruzija, Grčka, Danska, Estonija, Irska, Island, Italija, Jermenija, Kazahstan, Kipar, Letonija, Litvanija, Lihtenštajn, Luksemburg, MaĎarska, Makedonija, Malta, Moldavija, Monako, Nemačka, Norveška, Poljska, Portugalija, Rumunija, Rusija, San Marino, Slovačka, Slovenija, Turska, Ujedinjeno Kraljevstvo, Ukrajina, Finska, Francuska, Holandija, Hrvatska, Crna Gora, Češka, Švajcarska, Švedska i Španija.