Moj paket - Atlas 24h pomoć na putu

Moj paket-jedinstvena ponuda!

Usluga pomoći na putu vezana za fizičko lice, a ne za vozilo, te će se asistencija pružiti bilo kom vozilu u kojem se lice nalazi. Besplatno za jedan slučaj u toku godine, sa neograničenom kilometražom.

Bitno je naglasiti da Moj paket važi samo na teritoriji Srbije i ne mora se odnositi samo na šlepovanje, već možete ostvariti pravo i na brojne ispod nabrojane usluge, kako biste što bezbrižnije putovali.

3.690,00 din

3.320,00 dinKoje usluge uključuje MOJ PAKET?


Putna asistencija

Šlepovanje bez ograničenja kilometraže od mesta kvara vozila ili saobraćajne nezgode do najbližeg servisa ili Vaše adrese, ILI manja popravka na licu mesta (struja, pneumatik ili nestanak goriva), ILI dostava ključa od Vaše adrese do mesta slučaja.


Čuvanje vozila

Ukoliko u trenutku veće havarije, niste u mogućnosti da brinete o vozilu, možete računati da će vozilo biti smešteno na najbližem Atlasovom parkingu na kojem će biti pričuvano 3 dana besplatno.


Prevoz putnika

Besplatan prevoz svih putnika do mesta gde se prevozi i vozilo. Broj putnika je ograničen zakonskim brojem putničkih mesta u vozilu.


Prevoz prikolice

Ukoliko za vozilo imate zakačenu prikolicu, pored šlepovanja i ostalih usluga putničkog vozila, biće uslužena i prikolica, ukoliko je u trenutku pružanja asistencije prikolica tehnički ispravna.


Pomoć u organizaciji

Organizacija prevoza ostalih putnika besplatno na lokaciju drugačiju od one gde se prenosi vozilo. Organizacija prenoćišta besplatno u najbližem hotelu (motelu) po redovnom cenovniku odabranog ugostitelja.


Popusti

Popust od 20% za sve naredne prevoze, kada iskoristite besplatnu uslugu paketa. Popust za uslugu rent a car-a 10%.


Servisne informacije

Servisne informacije na teritoriji Srbije o stanju na putevima, najboljim putnim pravcima do destinacije, proceni vozila kod kupovine i prodaje, ceni putarina i ovlašćenim servisima u Srbiji.


1 godina bezbrižnog puta

Moj paket se aktivira u roku od 5 radnih dana od momenta uplate i važi narednih godinu dana.
Imate li pitanja? Mi imamo odgovore!

Ukoliko ne nađete odgovor u spisku često postavljanih pitanja, postavite nam pitanje i očekujte brz odgovor

Pozivom CALL CENTRA Atlas24h pomoć na putu na broj 069/667-667 koji je dostupan 24h svakog dana u godini. Call Centar će izvršiti proveru podataka u bazi Korisnika usluge, kao i pravo na pružanje usluga preko sledećih informacija koje će tražiti od lica koje je uputilo zahtev:
  • Broj ugovora i/ili broj kartice
  • Priroda kvara
  • Lokacija gde se desio kvar i gde vozilo treba da se preveze
  • Ime i prezime
  • Vozilo i registarske oznake
  • Broj putnika u vozilu
Usluga pomoći na putu se odnosi isključivo na putnička i laka tretna vozila koja ne prelaze ukupnu težinu od 3 tone bruto. Od pružanja ove usluge pomoći na putu, izuzeta su sva kombi vozila i vozila javnog prevoza
Pozivom CALL CENTRA Atlas24h pomoć na putu na broj 069/667-667, korisnik usluge za vreme trajanja ugovora ima pravo da iskoristi samo jednu od sledećih asistencija, u zavisnosti od njegove potrebe i ta usluga je dostupna korisniku usluge 24h dnevno, 365/366 dana u godini.
Pomoć na putu dobija korisnik usluge koji je zaključio Ugovor o usluzi pomoći na putu i odnosi se samo i isključivo na lice navedeno u Ugovoru (vezano je za osobu, vlasnika ovog Ugovora). Korisnik ovu uslugu pomoći na putu može da ostvari na bilo koje putničko vozilo ako se u trenutku kvara ili nezgode nalazi u njemu ali kod sebe mora da ima važeći Ugovor o pomoći na putu i lični dokument radi identifikacije na pravo usluge pomoći na putu ili samo lični dokument
Šlepanje bez ograničenja kilometraže do najbližeg servisa ili ovlašćenog servisa, a u slučaju nemogućnosti otklanjanja kvara u servisu, do adrese prebivališta u ličnoj karti, bez naknade
Manja popravka na licu mesta podrazumeva intervecije koje se odnose na struju, pneumatike, nestanak goriva, bez ograničenja kilometraže, bez naknade, s tim da trošak rezervnog (zamenskog) dela ili goriva snosi sam korisnik usluge