Pomoć - često postavljana pitanja


Imate li pitanja? Mi imamo odgovore!

Ukoliko ne nađete odgovor u spisku često postavljanih pitanja, postavite nam pitanje i očekujte brz odgovor

Popunite jednom podatke i pošaljite ih svim agencijama i tehničkim pregledima u gradu. Kada dobijete ponude, odaberite onu koja vam najviše odgovara. Da li će to biti najpovoljnija ili najkompletnija ponuda, da li ćete se odlučiti za proverene ili manje poznate, odlučićete sami. Super registracija vas ne obavezuje da se registrujete na našem sajtu. Kada se raspitujete za registraciju, pozvaćete 5, 10, 15 različitih firmi i ponavljati kao papagaj podatke o vozilu. Super registracija šalje podatke na mnogo više lokacija i dobijate ono što želite.
Ponude šalju ovlašćeni tehnički pregledi i agencije za registraciju vozila. Vaš zahtev direktno sa sajta ide svima koji su u sistemu super registracije. Kada obrade vaš zahtev, agencija ili tehnički pregled šalje na vaš telefon ili na e-mail adresu konačnu ponudu.
Svaki tehnički pregled ili agencija snose odgovornost za tačnost podataka i za ponudu koju šalju. Molimo Vas da prijavite svaku nepravilnost kako bismo sakcionisali one koji dostavljaju lažne ponude. Super registracija ne odgovara za tačnost podataka jer predstavlja samo spoj između vas i firmi koje se bave registracijom vozila.
Naš predlog je da ne registrujete kod agencije ili tehničkog pregleda koji Vam je dostavio pogrešnu ponudu. Prijavite našim administratorima u rubrici postavi pitanje i sankcionisaćemo njihove postupke.
Zeleni karton je potvrda da je Vaše vozilo osigurano u Srbiji. Zemlje u okruženju za koje je neophodno imati zeleni karton su BIH i Makedonija. Cena zelenog kartona je 2000 dinara. Cena zavisi od osiguranja koje ste zaključili prilikom registracije vozila.
Nova saobraćajna je potrebna ukoliko se menjaju podaci o vlasniku vozila. Prilikom promene adrese u ličnoj karti, obavezno je promenuti i saobraćajnu dozvolu. Ukoliko se vrši prenos vlasništva, takođe se mora promenuti saobraćajna dozvola. Svaka promena podataka o vozilu - ugradnja gasa, promena boje, promena motora sa sobom povlači i promenu saobraćajne dozvole. Takse koje se tom prilikom uplaćuju u zbiru iznose 1.314,00 dinara. Ukoliko izgubite ili oštetite ovaj dokument, plaća se dodatna naknada na ime administrativne takse u iznosu od 2.240,00 dinara.
Ukoliko je registracija vozila istekla više od mesec dana, morate uplatiti takse za nove tablice. Kada se menja vlasnik vozila i vozilo prelazi na ime drugog vlasnika koji nije iz istog registracionog područja, potrebno je izvršiti promenu tablica. Oštećena tablica se po zakonu mora zameniti novom. Izgubljene ili ukradene tablice, bez obzira da li je to jedna ili obe, obavezno je prijaviti nadležnoj policijskoj upravi. Uplate za nove tablice u zbiru iznose 2.190,00 dinara. Svaki put kada menjate tablice, morate promeniti saobraćajnu dozvolu i registracionu nalepnicu. Ukupno za nove tablice, novu saobraćajnu i novu nalepnicu potrebno je izdvojiti 3.944,00 dinara.

Postavite pitanje

 

Naslov:

Vaš e-mail:

Pitanje: