TEHNIČKI PREGLED IVOŠEVIĆ MGI NOVI SAD

Auto Office 021

+20

O nama

Tehnički pregled AUTO OFFICE 021 DOO koji se nalazi u ul. Partizanska br. 40/b otvoren je 05.05.2005. godine i radi na dve linije tehničkog pregleda. Vremenom se razvio u jedan od vodećih tehničkih pregleda na području Novog Sada i okolnih mesta. U svom bogatom iskustvu možemo istaći profesionalni odnos prema klijentima koji nam se uvek rado vraćaju. Poverenje i zadovoljstvo naših klijenata podstiču nas da budemo još uspešniji u svom radu. Trudimo se da pružimo kvalitetnu i brzu uslugu. Kod nas na jednom mestu možete uraditi tehnički pregled, polisu osiguranja, dobiti registracionu nalepnicu i izvšiti sve propratne uplate.

Osim tehničkog pregleda putničkih i ostalih vozila čija težina prelazi 3,5 t, kod nas je moguće zakazati i tehnički pregled onih vozila koja propisno moraju biti pregledana na poligonu.
AUTO OFFICE 021 tehnički pregled na osnovu rešenja Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije, od sada vrši i tehnički pregled vozila na poligonu.
U pitanju su tricikli (MP3), četvorocikli (u koje spada i vozilo kvad-šumski traktor), motokultivatori, traktori, priključna vozila za traktor, radne mašine, vozila namenjena za prevoz košnica za pčele kod kojih su košnice sastavni deo vozila, vozila van gabarita, vučno vozilo turističkog voza, priključna vozila turističkog voza i ostala vozila.

Šta vozači kažu o namaGde se nalazimo

Adresa: Partizanska 40 Mesto: Novi Sad


Kontakt

Telefon: 021/642-30-32 Email: tehnicki@autooffice021.rs Web: autooffice021.rs


Radno vreme

Radni dan: 08:00 - 21:00 Subota: 08:00 - 14:00 Nedelja: ne radimo


Usluge

  • Registracija vozila
  • Tehnički pregled za putnička i teretna vozila do 3.5t
  • Tehnički pregled za teretna vozila preko 3.5t


Kontaktirajte nas

Kalkulator registracije vozila

Popunite polja ispod kako biste direktno poslali poruku firmi.

Vaše ime (obavezno):

Vaš e-mail (obavezno):

Vaš telefon (obavezno):

Poruka (obavezno):

Izračunaj registraciju
Pozovi nas

...

TEHNIČKI PREGLED IVOŠEVIĆ MGI NOVI SAD
Povratak na vrh stranice ↑