Atlas 24h pomoć na putu

Želite da se oglašavate da na našem sajtu?

Početna
Marketing

Naša platforma je vodeći izvor informacija i resursa kada je u pitanju registracija i tehnički pregled vozila. Sa mnoštvom posetilaca koji svakodnevno pristupaju našem sajtu, imate priliku da se povežete sa ciljanom publikom koja aktivno traži usluge u vezi sa registracijom i tehničkim pregledom vozila.

Zašto se oglašavati na www.super-registracija-vozila.rs?

  • Ciljana publika: Naša posetioci su vlasnici vozila koji su aktivno zainteresovani za registraciju, tehnički pregled i srodne usluge. Vaš oglas će dosegnuti tačno one ljude koji su već u potrazi za Vašim uslugama.
  • Prestižna platforma: www.super-registracija-vozila.rs je prepoznatljiv i pouzdan izvor informacija o registraciji vozila. Vaš oglas će biti povezan sa kvalitetnim sadržajem i relevantnim informacijama.
  • Oglasi po opštinama: Budite sponzor Vaše opštine na Super Registraciji ili se jednostavno reklamirajte na nekoj od baner pozicija (kalkulatoru registracije, adresaru).
  • Generalni sponzor sajta: Budite prisutni na glavnoj stranici sajta, kao i na svim ostalim koje nisu vezane za neku od opština.

Za više informacija, možete nas kontaktirati putem forme:

Vaše ime (obavezno):

Vaš kontakt telefon (obavezno):

E-mail:

Poruka:

Informacije

Email: office@super-registracija-vozila.rs
Tel: 069/55-86-021


Radno vreme

Od ponedeljka do petka: 8 do 16h

Zakažite tehnički pregled

Pouzdano i jednostavno. Izaberite tehnički pregled i slobodan termin, unestite mobilni broj i dobićete SMS kod za potvrdu termina.Atlas 24h pomoć na putu
Povratak na vrh stranice ↑