Atlas 24h pomoć na putu

Osiguranje od loma stakala

Početna
Osiguranje od loma stakala

Osiguranje stakala na vozilu podrazumeva osiguranje prednjeg vetrobranskog stakla, zadnjeg stakla, kao i svih bočnih staklenih površina. U zavisnosti od marke automobila, propisane su minimalne i maksimalne osigurane iznose ovog vida osiguranja.

Osigurani slučaj (pucanje ili oštećenje stakla) se može desiti i više puta u toku jedne godine, svaki put osiguravajuća kuća snosi troškove sve dok ne dostignete u zbiru osiguranu sumu.

Prilikom ugovaranja osiguranja stakala, vrši se pregled stakala, a Vama savetujemo da se dobro informišete o osiguranoj sumi i učešću u šteti pre nego što se odlučite da zaključite polisu, a takođe i o ceni npr. vetrobranskog stakla jer značajno može varirati od modela do modela zbog različitog oblika, senzora, filtera, ponude ili proizvođača). Ovim osiguranjem su pokriveni lomovi i oštećenja na prednjem vetrobranskom staklu, zadnje staklo i bočna stakla, izuzev oštećenja stakla na svetlećim uređajima, retrovizorima i panoramskom krovu.

Obzirom da, prema našim informacijama, osiguravajuće kuće više ne izrađuju polise bez učešća u šteti (sa izuzetkom Triglav osiguranja), savetujemo Vam da razmotrite i kupovinu mini-kasko osiguranja, koje pokriva znatno više rizika, a obično po neznatno većoj ceni od delimičnog kaska.


Zakažite tehnički pregled

Pouzdano i jednostavno. Izaberite tehnički pregled i slobodan termin, unestite mobilni broj i dobićete SMS kod za potvrdu termina.

Atlas 24h pomoć na putu
Povratak na vrh stranice ↑