Zakazivanje tehničkog pregleda

DUNAV AUTO DOO DUNAV CENTAR JAGODINA

+3

O nama

Registracija i tehnički pregled automobila na jednom mestu

Dunav auto“ je najveći lanac tеhničkih prеglеdа u Srbiji koji u svom sistemu broji 75 savremeno opremljenih linija za kontrolu tehničke ispravnosti putničkih i teretnih vozila. Moderno opremljeni centri „Dunav auta“ sinonim su za poštovanje nајviših stаndаrda kоntrоlе i isprаvnоsti vоzilа radi postizanja visokog stеpеna bеzbеdnоsti u sаоbrаćајu.

Oko 355 stručnjaka različitih profila obezbeđuje vlasnicima motornih vozila visok kvalitet i efikasnost pruženih usluga, a samim tim i pouzdanu vožnju.

U centrima „Dunav auta“ širom Srbije, na jednom mestu možete brzo i lako da obavite sve usluge neophodne za kompletnu registraciju vozila: počev od tehničkog pregleda, registracije i izdavanja registracione nalepnice, bez odlaska u MUP. Vlasnicima motornih vozila dostupne su i usluge: mali servis na putničkim vozilima, servisiranje pneumatika (montaža i balansiranje), zamena stakala na putničkim vozilima, servisiranje klima-uređaja i poliranja farova. I to nije sve! „Dunav auto“ je korisnicima usluga u 15 centara ponudio i mogućnost kupovine auto-guma, auto-kozmetike, paketa prve pomoći, motornih ulja i auto-stakala.

Vodeću poziciju na tržištu „Dunav auta“ potvrđuju rezultati i planovi za ovu i narednu godinu. Prošlu godinu u „Dunav autu“ obeležio je rast broja obavljenih tehničkih pregleda motornih vozila, koji je premašio 113.000. Taj trend nastavlja se i u ovoj godini. Samo u prvih pet meseci pregledano je 15 odsto vozila više nego u istom periodu lane. Ove godine proširena je i mreža centara za prijem podataka i izdavanje tahografskih kartica na 62 lokacije koje su ravnomerno raspoređene širom Srbije.Gde se nalazimo

Adresa: Knez Milete 92a Mesto: Jagodina


Kontakt

Telefon: 0358223821, 035/8844000 Email: jagodina@dunavauto.co.rs Web: dunavauto.co.rs


Radno vreme

Radni dan: 07:00 - 18:00 Subota: 08:00 - 12:00 Nedelja: ne radimo


Usluge


Načini plaćanja

  • Gotovina
  • Čekovi
  • Administrativna zabrana
  • Platne kartice

Osiguranja sa kojima sarađujemo

  • Dunav osiguranje


Kontaktirajte nas

Kalkulator registracije vozila

Popunite polja ispod kako biste direktno poslali poruku firmi.

Vaše ime (obavezno):

Vaš e-mail (obavezno):

Vaš telefon (obavezno):

Poruka (obavezno):

Pozovi nas

...

Zakazivanje tehničkog pregleda
Povratak na vrh stranice ↑