Atlas 24h pomoć na putu

Euro+ paket


Kome je namenjen Euro+ paket?

 • Euro+ paket se izdvaja na tržištu po svojoj sadržini i kvalitetu i prilagođen je za sve vozače koji putuju u inostranstvo, bilo turistički ili poslovno.
 • Pokriva sve države u Evropi (izuzev Srbije) kao i sva ostrva.
 • Paket traje godinu dana od datuma aktivacije i sadrži jednu asistenciju.

Bezuslovni povratak kući ili popravka i nastavak putovanja?

Paket omogućava korisnicima da u slučaju kvara ili saobraćajne nezgode u inostranstvu sami odaberu uslugu koja im najviše odgovara u tom trenutku bez skrivenih preduslova. Da li želite da odšlepamo vozilo do obližnjeg servisa gde imate popravku do 500€ ili na vašu adresu u Srbiju bez ograničenja kilometraže – na vama je izbor! Prevoz svih putnika u obe situacije je obezbeđen. Od dodatnih usluga možete odabrati hotelski smeštaj ili Rent a Car do četiri dana.

Brzo, efikasno, jednostavno i bezbrižno!


Na put krećem za par dana, da li ću stići da uplatim i aktiviram paket?

Svim korisnicima smo omogućili hitnu aktivaciju paketa u roku od 24h od evidentiranja uplate. Popunite podatke u formular ispod - ostalo je naša briga!


 • Povratak vozila za Srbiju

  U slučaju kvara ili saobraćajne nezgode korisnik ima pravo na uslugu šlepovanja vozila bez ograničenja kilometraže za Republiku Srbiju do prijavljene adrese. Ova usluga je ocenjena sa najvišom ocenom od strane vozača.

 • Popravka vozila do 500€

  Korisnik nije uslovljen i umesto usluge povratka vozila za Srbiju može se odlučiti za uslugu šlepovanja do najbližeg servisa i pokrića troškova popravke vozila u limitu do 500 evra u zavisnosti od tipa kvara. Troškovi popravke vozila obuhvataju troškove servisa na licu mesta ili troškove u servisu (trošak rezervnih delova, trošak rada servisera i troškove ležarine).

 • Prevoz svih putnika iz vozila

  Prilikom šlepovanja obezbeđen je i prevoz svih putnika koji se nađu u vozilu u trenutku kvara do željene destinacije (adresa korisnika ili servis). Putnici se prevoze u vozilu naših partnera. U slučaju da se asistencija povratka za Srbiju organizuje na takav način da se vozilo i putnici odvojeno vraćaju u tom slučaju Atlas24h pokriva troškove autobuske putne karte za sve putnike.

 • Hotelski smeštaj do 4 noćenja

  Korisnik usluge ima pravo na uslugu hotelskog smeštaja do maksimalno 4 noćenja svih putnika koji su se zatekli u vozilu u trenutku kvara. Korisnik pravo na uslugu noćenja ne može ostvariti zasebno i bez usluge šlepovanja. Usluga noćenja podrazumeva pokriće troškova do 80 evra po noćenju u smeštaju u hotelu sa najviše 3 zvezdice.

 • Rent a Car do 4 dana

  Korisnik usluge ima pravo na uslugu Rent a Cara do maksimalno 4 dana sa pokrićem troškova do 30 evra po danu. Korisnik pravo na uslugu Rent a Cara ne može ostvariti zasebno i bez usluge šlepovanja.

 • Nastavak putovanja

  Ukoliko korisnik želi da nastavi putovanje do željene destinacije bez vozila, odobravaju se troškovi autobuske karte do destinacije. Korisnik pravo na uslugu nastavka putovanja ne može ostvariti zasebno, nego tek nakon nastanka kvara na vozilu.

Savet

Sa Euro+ paketom pokriveni ste u inostranstvu. Kako bi bili bezbrižni i na teritoriji Srbije i imali dvostruku bezbrižnost savetujemo da pogledate Internacionalni+ paket, najtraženiji paket Atlas pomoći na putu.


PORUČIVANJE PAKETA

Izabrani paket:

Ime i prezime (obavezno):

Kontakt telefon (obavezno):

E-mail (obavezno):

Adresa za povratak vozila:

Registarska oznaka (obavezno):

Broj šasije (obavezno):

Marka vozila (obavezno):

Model vozila (obavezno):

Napomena:


Atlas 24h pomoć na putu
Povratak na vrh stranice ↑