Zakazivanje tehničkog pregleda

Kombi paket


Opis paketa

 • Kombi paket je osnovni paket za kombi vozila i pokriva teritoriju Srbije i jedan je od najmlađih članova naše porodice paketa pomoći na putu. Ukoliko imate kombi ili malo teretno vozilo ukupne težine do 5,0 tona bruto, sigurno znate koliko je teško naći šlep službu koja ima svu neophodnu zakonsku tehničku opremu za šlepovanje vozila. Pored toga uvek je i problematično vreme izlaska na lice mesta od vašeg poziva. Atlasov Kombi paket će rešiti vaše brige.
 • Paket traje godinu dana od datuma aktivacije i sadrži jednu asistenciju.


 • Neograničena kilometraža šlepovanja

  U slučaju kvara ili saobraćajne nezgode asistenciju možete iskoristiti za šlep do vaše prijavljene adrese ili do obližnjeg servisa.
  *Kilometraža se odnosi na ukupan broj kilometra u oba pravca. U slučaju da je ukupna kilometraža veća od 100km, vrši se doplata po redovnom cenovniku standardnog šlepovanja (93din/km).

 • Manja popravka na licu mesta

  Popravka na licu mesta podrazumeva izlazak Atlas24h servisera na teren radi popravke manjih kvarova poput zamene gume, dopune akumulatora, dopune goriva i sličnih sitnijih kvarova… Ukoliko nije moguće izvršiti popravku kvara na licu mesta, korisnik i dalje ima mogućnost šlepovanja do 100km. Troškove rezervnih delova, goriva itd snosi korisnik.

 • Prevoz putnika iz vozila

  Prilikom šlepovanja obezbeđen je i prevoz dva putnika koji se nađu u vozilu u trenutku kvara do željene destinacije (adresa korisnika ili servis). Putnici se prevoze u vozilu naših partnera. Prilikom asistencije operater Atlas24h SOS centra sa korisnikom proverava koji je tačan broj putnika i na osnovu te informacije obezbeđujemo odgovarajućeg partnera i šlep vozilo. Ukoliko se u vozilu zateknu kućni ljubimci, njihov prevoz je takođe obezbeđen i vrši se u transporteru u istom prostoru sa putnicima iz vozila. Ako to nije moguće, prevoz kućnih ljubimaca se vrši u vozilu korisnika.

 • Dostava ključeva

  Ukoliko korisnik izgubi ključ od vozila ili ima problem slične prirode a rezervni ključ se nalazi na prijavljenoj adresi, korisnik ima pravo na dostavu ključeva do 100km do mesta gde se nalazi vozilo. Vozač šlep vozila, koji je partner ili saradnik Atlasa je dužan da za vozilo za koje ne postoje ključevi, pristupi bezbednosnoj proceduri provere vlasništva nad vozilom. Korisnik usluge mora biti maksimalno kooperativan i omogućiti proveru vlasništva.
  *Kilometraža do 100km se odnosi na ukupan broj kilometara u oba pravca.

 • Organizacija ostalih usluga

  Ukoliko postoji potreba tj. zahtev korisnika za organizacijom ostalih usluga poput organizacije prevoza osetljivog tovara ili ostalih putnika, Atlas24h će izaći korisniku u susret i pomoći. Korisnik snosi troškove usluge koje treba platiti trećoj strani koja vrši samu uslugu.

Spisak kombi vozila

Renault Master, Renault Trafic, Renault Mascot, Ford Transit, Fiat Scudo, Fiat Talento, Fiat Ducato, VW Crafter, VW Transporter, VW T1, T2, T3, T4, T5..., LT, Mercedes Sprinter, Mercedes Viano, Mercedes Vito, Peugeot Boxer, Peugeot Expert, Peugeot Trafic, Iveco, Citroen Jumper, Citroen Jumpy, Citroen Dispatch, Citroen Space Tourer, Citroen Relay, Opel Movano, Opel Vivaro, Hyundai H100, Mutsubishi L300, Nissan Primastar


PORUČIVANJE PAKETA

Izabrani paket:

Ime i prezime (obavezno):

Kontakt telefon (obavezno):

E-mail (obavezno):

Adresa za povratak vozila:

Registarska oznaka (obavezno):

Marka vozila (obavezno):

Model vozila (obavezno):

Napomena:Zakazivanje tehničkog pregleda
Povratak na vrh stranice ↑