Atlas 24h pomoć na putu

Nacionalni paket


Zašto je nacionalni paket pravi izbor za Srbiju

 • Nacionalni paket je najbolji paket pomoći na putu na tržištu za bezbrižnu vožnju kroz Srbiju. Da li je to svakodnevna vožnja, turistički odmor, poslovni put ili neki drugi povod, ovaj paket će vam rešiti sve probleme koji vas mogu zadesiti na putu.
 • Paket sadrži dve asistencije.
  👉Velika asistencija podrazumeva povratak vozila na adresu sa neograničenom kilometražom šlepanja u slučaju kvara/saobraćajne nezgode ili popravku do 100 evra u Bosch Car Servisa
  👉Mala asistencija vam može pomoći za sitne kvarove ili kraća šlepovanja.
 • Paket traje godinu dana od datuma aktivacije i sadrži dve asistencije.

Na put krećem za par dana, da li ću stići da uplatim i aktiviram paket?

Svim korisnicima smo omogućili hitnu aktivaciju paketa u roku od 24h od evidentiranja uplate. Popunite podatke u formular ispod - ostalo je naša briga!


 • Neograničena kilometraža šlepovanja

  U slučaju kvara ili saobraćajne nezgode korisnik ima pravo na uslugu šlepovanja vozila bez ograničenja kilometraže do prijavljene adrese ili obližnjeg servisa. Korisnik bira opciju koja mu najviše odgovara u tom trenutku i nije uslovljen. Ova usluga je ocenjena sa najvišom ocenom od strane vozača. Bez doplata i skrivenih troškova.

 • Prevoz svih putnika iz vozila

  Prilikom šlepovanja obezbeđen je i prevoz svih putnika koji se nađu u vozilu u trenutku kvara do željene destinacije (adresa korisnika ili servis). Putnici se prevoze u vozilu naših partnera. Prilikom asistencije operater Atlas24h SOS centra sa korisnikom proverava koji je tačan broj putnika i na osnovu te informacije obezbeđujemo odgovarajućeg partnera i šlep vozilo. Ukoliko se u vozilu zateknu kućni ljubimci, njihov prevoz je takođe obezbeđen i vrši se u transporteru u istom prostoru sa putnicima iz vozila. Ako to nije moguće, prevoz kućnih ljubimaca se vrši u vozilu korisnika.

 • Popravka vozila do 100€

  Ukoliko se kvar na vozilu dogodi na više od 100 kilometara od prijavljene adrese (obavezan uslov), korisnik može umesto šlepovanja na adresu odabrati drugu opciju koja podrazumeva popravku vozila do 100 evra u obližnjem Bosch Car Servisu ili ovlašćenom servisu. Korisnik sam bira opciju koja mu najviše odgovara u tom trenutku. Naprimer: Krenuli ste sa porodicom ili društvom iz Novog Sada/Beograda na Zlatibor za vikend i zadesi vam se kvar kod Užica. Umesto da se vraćate nazad na adresu i prekidate odmor dobijate uslugu šlepovanja do obližnjeg Bosch Car servisa i pokrivanje troškova popravke vozila u iznosu do 100 evra tako da možete odmah da nastavite vaše putovanje! Ukoliko je popravka kvara veća od 100 evra korisnik doplaćuje razliku u ceni. U slučaju da je kvar veći i da je potrebno više vremena za popravku svi putnici imaju obezbeđeno jedno prenoćište tako da ne morate ni za to da brinete.

 • Hotelski smeštaj putnika

  Korisnik usluge ima pravo na uslugu jednog besplatnog noćenja za sva lica iz vozila u hotelu (motelu), u mestu gde se nalazi servis u koji je prešlepano vozilo korisnika usluge. Korisnik pravo na uslugu noćenja ne može ostvariti zasebno i bez usluge šlepovanja. Usluga noćenja podrazumeva pokriće troškova smeštaja u hotelu (motelu) sa najviše 3 zvezdice.

 • Prevoz priključnog vozila

  U slučaju da korisnik ima priključno vozilo poput prikolice, obezbeđen je šlep i tog priključnog vozila u okviru paketa bez ikakve doplate. Priključno vozilo mora da bude registrovano, tehnički ispravno i da je svetlosna signalizacija instalirana po standardu.

 • Čuvanje vozila

  U situacijama poput veće havarije/čekanja rezervnih delova ili ako je korisnik usluge imao saobraćajnu nesreću i nije u mogućnosti da upravlja vozilom, automobil će se nalaziti parkiran i obezbeđen kod našeg partnera u trajanju do 3 dana.

 • Dostava ključeva

  Ukoliko korisnik izgubi ključ od vozila ili ima problem slične prirode a rezervni ključ se nalazi na prijavljenoj adresi, korisnik ima pravo na dostavu ključeva do mesta gde se nalazi vozilo. Vozač šlep vozila, koji je partner ili saradnik Atlasa je dužan da za vozilo za koje ne postoje ključevi, pristupi bezbednosnoj proceduri provere vlasništva nad vozilom. Korisnik usluge mora biti maksimalno kooperativan i omogućiti proveru vlasništva.


 • Šlepovanje do 50 km

 • Manja popravka na licu mesta

 • Prevoz svih putnika iz vozila

 • Dostava ključeva


Pažnja

Ovaj paket je vezan za vozilo, što znači da ga može iskoristiti svako ko upravlja datim vozilom. Ukoliko koristite više vozila, možda Vam je potreban paket koji pokriva teritoriju Srbije i vezan je za osobu (vozača), preporučujemo Moj paket.


PORUČIVANJE PAKETA

Izabrani paket:

Ime i prezime (obavezno):

Kontakt telefon (obavezno):

E-mail (obavezno):

Adresa za povratak vozila:

Registarska oznaka (obavezno):

Marka vozila (obavezno):

Model vozila (obavezno):

Napomena:


Atlas 24h pomoć na putu
Povratak na vrh stranice ↑